joi, 26 septembrie 2013

BOTEZUL MORISTILOR _MIRUNA 07.09.2013

    Si daca tot am inceput, sa incepem cu...sfarsitul. Adica, cu ultimul eveniment organizat de echipa IMBIETURI, botezul cuiva foooarte drag noua, micuta Miruna.
    Cum acesta s-a petrecut la inceput de septembrie si cum acesta reprezinta si inceputul toamnei, provocarea a fost gasirea unei teme potrivite. Numai frunze uscate, flori asisderea si vreme mohorata, vant ne veneau in minte, deloc potrivite pentru un botez. Am zis vant? Daca e vant sa fie mori de vant! Dar mori de vant e prea mult! Atunci, ce ziceti de morist? Multe colorate si activate de forta unui simplu suflu? Asta a fost si tema, moristi colorate la inceput de toamna. Si iate ce a iesit, in imaginile alaturate. De la centerpiece-urile de pe masa, pana la invitatii si meniuri, toate marca Imbieturi. Enjoy.Flori de camp si sfoara. De atat ai nevoie pentru un aranjament shabby chic la Hanul Berarior.


Moristile cu poveste, atasate de creioane, ca fiecare invitat sa isi scrie povestea, la finalul evenimentului. A, si sunt hand made, of course.;)


Meniuri si place cards. Toate cu moristi de toate culorile si formele, bineinteles.


Invitatia la eveniment, cu posteriorul personajului principal in prim plan. 


Si un altfel de tort cu elice. 
Multumim pentru poze Mihnea Gligor Photography si Marius Dragne Photography.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu