sâmbătă, 12 octombrie 2013

DE PE CAMPURI A DUNATE- INVITATII VARATICE CU FLOAREA SOARELUI



Continuam cu realizarile noastre printate tot intr-o nota varatica ( vremea de afara ne impinge sa ne mai agatam nitel de vara). 
Pentru aceste invitatii am avut de la bun inceput un punct de pornire: floarea soarelui. Asa au vrut beneficiarii si ne-am conformat, bineinteles. Au urmat zile intregi de cautari si combinatii de materiale si culori si iata ce a iesit la final. O combinatie eleganta dintre galbenul inconfundabil al florii  soarelui si un fin accent rosu, transpus prin fundita invartita in jurul invitatiei si al benzii de pe plicul acesteia. Ca sa ii dam mai multa profunzime, am decis totusi la o varianta de floare aplicata decat printata. Ce credeti? O avea efect?



Invitatia se asezoneaza cu un fir de lavanda ( propunerea noastra pentru amenajarea meselor, pe langa floarea soarelui, bineinteles) si se va servi cu un ghem de sfoara ca suport pentru numerele de masa.


Ca si la nunta Roxanei si aici apar florile de piept cu nasturasi. Nu ne-am putut abtine sa nu facem si pentru acest eveniment vreo... duzina. De data aceasta nu s-a mai pus la cale nicio cloaca, ramanand toata treaba in mainile echipei noastre de"furnicute". 


Chiar si dosul invitatiei se potriveste cu tot. Doar nu puteam sa il lasam de izbeliste.



                           
                                        Se putea sa nu avem si place cards asortate? 



      Din nou, multumim pentru fotografii Mihnea Gligor Photography

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu